SajberFina

Jag rekomenderar!
Tjo och tjing!
Det har varit dålig uppdatering på sistone, och det är jag väl medveten om. Det finns en hel del anledningar till det, men jag ska inte rada upp dem nu.
Nä, jag måste bara tipsa om en väldigt bra grej faktiskt.

Jag har fått bli utvald av att testa "Refunder" genom "Smartson".
Refunder gör så att jag får tillbaka en viss procent eller en specifik summa ifall jag gör ett köp via nätet på en sida som är kopplad till Refunder.
T.ex så gjorde jag ett köp på totalt 70 kr hos InkClub. Vips så fanns det 10 kr på mitt Refunderkonto. Dessa tio kronorna kan jag välja att föra över till mitt bankkonto om jag vill... eller om jag vill flytta dem till mitt PayPal-konto. Man kan även skänka pengarna till välgörenhet!!!
Så himla smidigt!

När man blir medlem på Refunder (det är gratis!) så får man ladda hem deras "knapp". Det är en lite ikon som lägger sig uppe i menyraden. Tack vare denna knapp så får jag direkt reda på om sidan jag besöker tillhör Refunder.
Alltså kan jag vara ute och surfa helt ovetandes, och vips så kommer jag in på en sida och vill köpa något. Är sidan kopplad till Refunder så dyker det upp en text om det på skärmen. Alltså behöver jag inte ens leta efter sidorna via Refunders hemsida!

Tack för ordet! Jag tycker ni ska pröva på det... i alla fall om ni är stora nätshoppare ;-) Har ni några frågor så skriv bara, eller kolla in Refunder's sida för mer information.
Tjenixen!