Jag rekomenderar!

Tjo och tjing!
Det har varit dålig uppdatering på sistone, och det är jag väl medveten om. Det finns en hel del anledningar till det, men jag ska inte rada upp dem nu.
Nä, jag måste bara tipsa om en väldigt bra grej faktiskt.

Jag har fått bli utvald av att testa "Refunder" genom "Smartson".
Refunder gör så att jag får tillbaka en viss procent eller en specifik summa ifall jag gör ett köp via nätet på en sida som är kopplad till Refunder.
T.ex så gjorde jag ett köp på totalt 70 kr hos InkClub. Vips så fanns det 10 kr på mitt Refunderkonto. Dessa tio kronorna kan jag välja att föra över till mitt bankkonto om jag vill... eller om jag vill flytta dem till mitt PayPal-konto. Man kan även skänka pengarna till välgörenhet!!!
Så himla smidigt!

När man blir medlem på Refunder (det är gratis!) så får man ladda hem deras "knapp". Det är en lite ikon som lägger sig uppe i menyraden. Tack vare denna knapp så får jag direkt reda på om sidan jag besöker tillhör Refunder.
Alltså kan jag vara ute och surfa helt ovetandes, och vips så kommer jag in på en sida och vill köpa något. Är sidan kopplad till Refunder så dyker det upp en text om det på skärmen. Alltså behöver jag inte ens leta efter sidorna via Refunders hemsida!

Tack för ordet! Jag tycker ni ska pröva på det... i alla fall om ni är stora nätshoppare ;-) Har ni några frågor så skriv bara, eller kolla in Refunder's sida för mer information.
Tjenixen!

Ska jag skratta eller gråta?

Det är så himla komiskt. Idag är det en vecka kvar inför koloskopin, ja ni vet ju vad jag tycker om det hela.........
Nu har ju jag börjat på FaR vilket betyder att på onsdagarna plaskar jag i poolen tillsammans med en massa pensionärer, vilket är något av en höjdpunkt på veckorna. Därför vill jag helst inte missa det passet. Dels för att det är det roligaste, och dels för att jag behöver det. Ni ser... min tanke är god...

Ja, jag vill ju helt enkelt ändra min tid för koloskopin. Jag sa ÄNDRA inte avboka, ok?
Mmm, så jag gick in på minavårdkontakter.se. Men så fort jag klickar på "omboka tid" så får jag upp en text om tekniskt fel. Gaaah! Jag kommer inte undan verkar det som!

Men jag vill verkligen inte göra det på en onsdag.... Helst inte på en måndag eller fredag heller (mina träningsdagar), så jag ska sitta klistrad vid sidan hela dagen och försöka omboka tiden ändå.

Ja.... OMBOKA!
Fine!

Annat att göra

Usch jag tänker så ofta att DET ska jag gå in här och skriva om, men sen så försvinner tanken... eller mest tiden.

Jag har ju börjat med studierna igen, så då har jag hela tiden det där kravet att "jag boooooorde sitta med böckerna". Samtidigt ska jag hinna med lite annat.

Dels så har jag nu äntligen kommit igång med FaR (fysisk aktivitet på recept). Dock så fick jag hoppa över första gången oturligt nog, men jag kunde i princip inte gå, så det var omöjligt =( (Mina knän strular....)
Det är planerat att jag på måndagar ska gå på ett gympapass, vilket var det som jag fick avboka.
Sen på onsdagar så är det vattengympa, vilket jag var med på och det var skoj =) Jag hade träningsvärk redan framåt kvällen och sen i stort sett 12 timmar framåt.... så lite resultat gav det väl då haha.
På fredagar får jag göra egen aktivitet, men ändå av något lite mer träningsaktigt håll än kanske bara gå ut med hunden. Så jag planerar att försöka vara duktig och simma en stund varje fredag. Annars så har jag ju tillgång till gym, men det är ju verkligen inte min grej. Har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig vara det heller.
De andra dagarna är det lite allmän vardagsmotion som gäller - cykling och promenader.

Se har vi gått lite i flyttastankar... vi har varit och kollat på ett hus och en lägenhet. Tyvärr låg huset alldeles för långt ifrån bussförbindelser, så vi fick tacka nej. Lägenheten kollade vi på idag, och vi har diskuterat det lite och vi kommer förmodligen tacka nej till den också. Men vi fortsätter leta lite smått.

Och mitt bland allt detta ska jag försöka hinna vara lite social och träffa nära och kära. Jag är lätt den som glömmer bort och försummar. Kan hända att jag liksom fastnar i mitt och glömmer bort omvärlden. Sen plötsligt står jag där en dag och kommer på hur längesen det var jag pratade med den ena, och att jag inte hade sett den andra på ett bra tag. Ni får förlåta mig!

Ja, det är lite vad som händer nu. Jag har precis lämnat in en laboration om Osmos. Jag har studerat potatis i vatten idag... det ni haha!
Nu ska jag lägga mig och försöka ta reda på vilken tid jag kan simma i morgon.
God natt!

RSS 2.0