SajberFina

Barnvakt!
Hejsan.
Jag kom nyss hem från en intrevju hos ett par som bor en liten bit härifrån. De skulle vilja ha möjlighet till barnvaktshjälp då och då. Jag tyckte det gick bra och de var trevliga. De vill att jag ska passa deras flicka (5 år) i morgon ett par timmar för de ska fota deras nya lilla kille och sedan storhandla. Blir bra som en första pröva-på gång.
Lilla C verkade acceptera mig ganska fort för hon kom med en leksak som hon ville jag skulle pröva och det tycker jag är ett gott tecken. Också att föräldrarna ser att hon gör så i stället för att bara springa iväg, haha. Får se hur det går i morgon bara, men det ska säkert ordna sig.

Sen fick jag också köpt två par byxor idag. Det var från en ny butik i stan som heter Generös och den har storlekar från36 till 56 så det är jättebra. Hittade ett par snygga jeans som satt väldigt bra och ett par byxor som var mjuka och sköna, men jag är rädd för att de kommer gå sönder väldigt fort. Dyrt var det i alla fall.... skar mig i hjärtat att betala hela 1198 riksdaler för två par byxor. Usch, men vad gör man inte. Jag är i desperat behov av byxor just nu. Måste köpa fler par dessutom... och kanske lite annat smått och gott med.

Löööööööning idag! Så jäkla nice. Har aldrig fått så stor lön som denna gången. Nu väntar jag bara på besked från pappa hur mycket han vill ha. Teleräkningarna har jag redan betalat.

Och nu är det bara lite mer än en månad tills jag får min efterlängtade lägenhet. Ska bli så jäkla skönt att börja om från början och försöka göra det fint och hemtrevligt. Allt ska jag köpa från andrahand. Kan bli lite spännande med begagna... lite trevligt faktiskt.

I tisdags var det dessutom kören som började. Fick samtal från syrran kvart i 18 då hon frågade om jag ville följa med... jag bara "ööhh... ehh... ja?" Då sa hon "okej, jag kommer fem över 18." Gaah! Jag var mitt uppe i ett spel på blip och kunde inte avsluta, men jag hann färdigt som tur var =)

Ojoj, nu blev det mycket. Förlåt!