Allmänhetens frestelser

Att åka kommunalt en bit genom Sverige är inte helt problemfritt för mig just nu. Och det har inget med funktionen eller så. Nej, det är vad alla andra äter. Det prasslas, tuggas och doftar. Underbara bilder slår rot i mitt huvud och får min mun att vattnas och magen att knorra.

Jag åt en banan innan. Var det fel? Jag har känt mig så säker på hur det ska vara, men nu vet jag inte längre. Den ena säger si och den andra säger så.

Nu börjas det igen...

Denna gången kanske är slutgiltliga gången. Jag önskar att det är det för jag vill så så så mycket att något ska hända nu.
Denna gången gör vi det tillsammans här och nu, inte på åtskilda håll var och en för sig.
Denna gången kanske det blir lättare?

Igår gick det ändå rätt bra faktiskt. Och då gick jag ändå inne på Hemmakväll och plockade i massa godis i en påse åt min syster. Jag sa det till Juggis sen, att det kändes så konstigt att inte köpa till mig själv. Han frågade om jag var sugen? Och nää... det var jag faktiskt inte. Jag sa att det var ju bara så jag brukade göra. Köpa när jag ändå hade tillfälle.

Och än idag går det bra. Har precis fått i mig frukost som jag var nervös för skulle inte smaka bra, för att Juggis sa att han inte tyckte det var så gott igår när han testade. Men jag ger betyget godtjänt faktiskt.

De stunder jag fasar för är kvällarna framför TV:n... De långa spelstunderna vid datorn.... och sist men absolut inte minst läsningen.
Håll tummarna för mig att det här går vägen!

RSS 2.0