SajberFina

Vem ägde vem?!
Jag är en sådan person som inte vill vara ovän med någon och försöka lösa knaggligheter så att alla parter är vänner sedan. Detta har resulterat i att jag fortfarande har kontakt med några jag har varit tillsammans med förut. Alltså inte träffar och sådär för de bor långt bort, men jag har kontakt med dem via Facebook eller telefon t.ex. So far so good, right!?

Men det finns ju också de som jag har dejtat men kanske inte riktigt haft alla hästa hemma direkt... men denne återtog kontakt med mig på Facebook för att ganska bra tag sedan efter att han hade haft mig blockad sedan tidigare..
Men i alla fall.... Det är som så att han tror att han är guds gåva till folket, ja på allvar! Han påpekar det flera gånger i sina milslånga statusar på fejjan. Han skriver små noveller flera gånger om dagen om hur bra världen skulle se ut om han var ledare över allt. Eller så pratar han om sina fantastiska musikaliska verk som han komponerar (han kan inte läsa en not och han laddar hem ljudfiler och sätter ihop det i ett datorprogram.... visst det låter fint, men det kan nog vem som helst åstadkomma). Det senaste är nu att han börjat göra mobilappar som inte en människa kommer klara sig utan i framtiden.... Den första appen han gjorde var ju såååå exklusiv - en SMS-app där man kunde skicka till en hel grupp. Nytt liksom!? Grattis!!
 
Jag brukar bara halvt skumma igenom de där tokiga romanerna han skriver och inte bry mig. Men jag vet inte... jag fick bara nog.....

Det här var statusen han skrev:
 
Ja, som ni ser... *harklar mig*... inte alla indianer i den sjunkande kanoten eller vad man säger.. Nä men jag kunde inte låta bli att kommentera, och visst... jag förväntade mig lite motstånd från hans sida, men vad han skrev fick mig att lacka ur. Så det blev såhär:
 
Han blockade mig! =)