SajberFina

Balkongmöblerna ut... DÅ kommer...
SNÖN!!! Det har varit strålande vår-väder i Göteborg i flera veckor nu. Idag så bestämde Roger sig för att vi skulle ta oss en tripp till Jysk för att inhandla en kontorsstol (eftersom vi slogs om den enda han hade) och balkongmöbler.

På Jysk fanns en väldigt "vanlig" stol som typ inte alls var skön att sitta på. Eftersom det bara funnits en kontorsstol hemma så har en av oss fått sitta på en köksstol, som efter en liten stund känns väldigt obehaglig att sitta på. Den "vanliga" stolen var billigast, men det fanns en annan stol, dock lite dyrare fast bättre, som tilltalade mig mer.
Roger gillade inte att den vippade bakåt, men efter att vi frågat personal som visade oss hur den låstes så blev han lite mer positiv.
Så till slut blev det den och två balkongstolar med dynor till. Nöjda tog vi bussen hem =)

Väl hemma satte vi ut balkongstolarna direkt, sen skulle jag sätta ihop kontorstolen medans Roger skulle göra maten.
Jag kom halvvägs, sen var det stopp! Vart faan var armstöden!?!?! Det var inte mer med det än att jag ringde en snabbis till Jysk och sen fick jag gott ta bussen tillbaka och hämta armstöden. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.... till råge på det så gick jag av vid fel hållplats när jag åkte hem så jag fick gå dubbelt så långt.

Men, men. Jag kom ju hem till slut och fick ihop stolen, och jag kan säga dig att den är väldigt behaglig att sitta i. =)
Och nu står balkongmöblerna ute och snön faller. NICE!!!

God natt!