SKÄNKES!

Jag fick ju pröva Mofibo gratis genom Buzzador för ett litet tag sedan. Ni kan läsa om min upplevelse =>här<=
 
Nu fick jag ett samtal ifrån Mofibo igår, där de ville utöka min gratis prova-på-period, just för att produkten var så ny när jag använde, så det hade tillkommit många fler titlar.
Tillsammans med detta erbjudande fick jag även en gratis-månad att ge bort.

Den som vill pröva på Mofibo gratis i 30 dagar får kontakta mig, så får hen en kampanjkod att använda vid registrering. Det är först till kvarn som gäller!
Det ENDA jag kräver i gengäld är att hen ska betygsätta Mofibos app i Google Play eller App Store.

Obs 1! När man registrerar sig så får man 30 dagar gratis och det är INGEN bindningstid, men ifall man inte säger upp sitt abonnemang så går det över till ett vanligt efter provperioden vilket kostar 99 kr i månaden. Det är mycket enkelt att avsluta sitt abonnemang, så se inte detta som ett hinder! Men gör det sista dagen i prov-perioden för att inte gå miste om läs-tid =)

Obs 2! Du behöver registrera ett kontokort vid registrering, men det dras inga pengar ifrån det! Om du nu inte skulle missa att avsluta abonnemanget innan prov-tiden är slut. Lägg in en påminnelse i mobilen - ett litet tips!

Buzzat Mofibo

Jag fick äran av Buzzador att pröva på Mofibo gratis i en månad.

Mofibo är en tjänst till smartphones och surfplattor där du kan läsa böcker direkt i enheten. Väldigt praktiskt och lättillgängligt då man slipper dra med sig böcker överallt man ska (t.ex resor).

När du börjar läsa en bok så stannar den alltid på sidan som du läste sist, så att du lätt kan fortsätta därifrån när du läser nästa gång.
Du kan även lägga böcker till din "bokhylla" som du kanske vill läsa senare, och inte glömma bort vilka det var.

När du är klar med en bok så kan du ge den betyg om vad du tyckte.

Lättillgängligt söksystem på både författare, boktitel och genre mm.

Mofibo får av mig 5 av 5 böcker =D
 
En av böckerna jag läste. Spännande deckare! Rekommenderas =D

RSS 2.0