SajberFina

Löning
Tjohoo! Idag är det den 27:e och det betyder pengar!.... Inte för att jag hade brist på det (konstigt nog), men det är alltid skönt att få lite klirr på kontot.
Personligen fattar jag inte att jag två månader i rad har kunnat ha pengar över från lönen när nästa kommer. Jag tycker inte jag har blivit sparsam i alla fall. Men visst är jag glad över att för en gångs skull ha ett par tusen på sparkontot i stället för att det är länsat till sista öret och vanliga kontot övertrasserat =)

Idag har jag haft Cornelia i tre timmar. Det gick bra utan några problem. Först var vi inne en liten stund och målade lite, sen ville hon ut och spela kula, så vi traskade ner för alla trapporna och var ute en stund. När hon hade tröttnat på det var det bara att konka sig uppför trapporna igen och så spelade vi lite tv-spel och målade lite till. En livlig 5-åring sitter inte still många minuter så en stund efter vi had ekommit in ville hon ut till en park jag har runt hörnet. Eftersom tiden började närma sig hämting så sa jag att vi väntade en stund och så skulle vi gå ut och vara ute tills hennes mamma kom, så så gjorde vi.

Jag hade tänkt åka till Rydaholm nu i eftermiddag, men jag tror jag skjuter upp det till i morgon i stället. Känner att jag ville vara hemma i kväll.

Och dagarna närmar sig avgång till Stockholm. Än har nerverna inte visat sig, men jag vet hur jag funkar. Jag är lugn som en filbunke tills minuten innan, så jag blir hypernervös. Jaja, vi får se hur det går.