Stackare!

En dag kommer du vakna upp ensam i din säng och förstå vilken tabbe du gjorde...

...Samma dag vaknar jag upp i min älskades famn och ler av lycka

Ge dig iväg!

Du fick nyckeln till mitt hjärta.
Du tog emot den med ett leende och tackade så mycket.
Du hoppade in till ditt lilla krypin och låste ordentligt om dig.
Du trivdes så bra, och att känna dig där gjorde att jag log hela tiden.
Så plötsligt! Oerhörd smärta! Jag bara grät och grät. Skrek! Det gjorde så ont.
Du hade huggt bort en stor bit av mitt hjärta.
Du påstod att det var ett misstag och du började sy fast biten igen.
Smärtan försvann tids nog. Stygnen läkte bra. Men ibland kliade ärren.
Du myste in dig ordentligt.
Du fick mig att le igen.
Men leendet dog bort.
Något kändes fel.
Det började göra ont igen, men inte lika mycket som förra gången.
Smärtan tilltog mer och mer.

Du fick nyckeln till mitt hjärta.
Du låste in dig och kastade bort nyckeln.
Du tog fram en kniv och började skära
Bit för bit skär du bort.
Det gör så ont!
Jag vill ha tillbaka nyckeln!

Rösta!!!

Välj min smak! Den kommer göra sensation!
http://www.olw.se/mysmatchen/?entryId=17330

Sårad på djupet

Jag är inte snygg på något som helst vis. Jag vet det. Jag är ful och fet och har prickar i hela ansiktet. Bär inga modekläder. Allt i mitt utseende for folk att titta en andra gång (och inte på ett positivt sätt) om de inte rent av glor (inte heller på det positiva sättet) så ögonen nästan ploppar ut. JAG VET REDAN ATT JAG ÄR FUL! Det är inget som jag behöver påminnas om, för jag glömmer inte det i första taget eftersom jag måste se mig själv i spegeln varje dag.

MEN!!!

Jag VET att jag är en helt underbar person. Snäll, omtänksam, givmild, har bra humor och höjjer stämningen hos andra som är runtomkring mig. Bjuder alltid på mig själv för att glädja både mig själv men framförallt andra. Försöker alltid göra andra glada och tänker absolut inte på mig själv hela tiden.
Dessa egenskaper tycker i alla fall jag själv gör mig till en bra person. Visst?!?

Det finns en person som faktiskt tycker om mig jättemycket, kanske rentav älskar mig. Men inte kan han vara tillsammans med mig, inte. Nej, nej! Vad ska folk tro? Vad ska de tänka? Han som är så snygg och smal (inte än, men kommer bli)... varför är han tillsammans med henne som är så ful? Han kan ju få vem som helst!
De skulle stirra på oss... kanske. Men inte skulle han stå upp för sina känslor! Han skulle inte gå fram till dem och säga "visst! hon kanske inte ser bra ut för er, men jag älskar henne av hela mitt hjärta och hon är vacker för mig. Hon är och kommer förbli en bättre människa än vad ni någonsin kommer att bli"
Nej, han skäms! Han kastar hellre bort sin kärlek för att slippa allas blickar och tankar.

Det gör ont i mig att en människa kan vara så dum! Han orkar inte med deras blickar säger han. Han har uppenbarligen lidit av det förut. Ja, jag vet! Jag har varit med om det själv och är fortfarande med om det, så tack... Jag vet att det inte är kul.
Men att då bryta med någon som man tycker om bara för detta är väl inte att sluta lida? Då kommer han ju bara sakna mig och lida för den skull i stället? Jag vet ju att han gör det! Men han ser det antagligen inte så. Han väntar tills han har blivit "snygg" och kan få vem som helst. Jag hoppas ju bara i så fall att han klarar av att hitta någon som är en bättre person än mig så han lyckas glömma mig och vad vi hade.

Jag är en tuff människa, men ibland klarar jag inte riktigt av allting. Förlåt mig för det!

Dagens tankar

När jag jobbade idag så var jag vid ett tillfälle hos en vårdtagare som jag skulle mata. Hon hade en tidning på bordet som jag la ett öga på. Överst på första sidan har de alltid en fråga som de har ställt till fyra personer som sedan hamnar där med svaret och en bild på sig själva.
Dagens fråga löd: Tycker du att vi ska betala skatt för socker?
En av personerna (såg ut att vara en kille i tonåren) hade svarat så här: Ja, det hade varit bra att det blir mindre fett.

Öh.... jaha!?!?!?! Jag kunde inte låta bli att småskratta lite för mig själv när jag läste det. Sen när har socker något att göra med fett? Jag tror ju personligen att om socker skulle börja beskattas så kommer folk välja produkter med mindre socker. Det de inte verkar veta är bara att i de produkterna är i stället fetthalten höjd.

Lille pajken gjorde bort sig lite där, stackarn =P

RSS 2.0