SajberFina

Ganska vanligt
Hej, hej!
Idag blir det bara ett tråkigt inlägg om min dag =b

För det första så sov jag endast 3 timmar i natt, men jag får skylla mig själv. Jag jobbade till halv tio igår och efter det gick jag hem till min syster för vår bror är på besök. Vi åkte och bowlade... och det gick ju... eh... bra... eller inte =b Så sen åkte vi hem till syrran igen och satt framför TV:n till drygt tre.
Grejen var ju bara den att jag hade jouren på jobbet idag och började 7.

Det var nog inte förrens jag var på kontoret som jag vaknade upp ur min dvala och undrade hur jag hade kommit dit, haha. Men, men, jag skulle bara jobba till 14 och sen kunde jag ju gå hem och sova.
Dock var det väldigt segt på jobbet. Hade saker att göra fram till halv 11 sen var det tomt fram till halv 14. Men då kunde jag gå hem till syrran och co, som för den delen precis hade stigit upp och åt frukost när jag kom.

Men av någon konstig anledning kom jag aldrig ifrån jobbet när jag skulle. Kanske jag var för trött för att börja gå hem? Eller så trivs jag så mycket där? Jag blev i alla fall kvar till ca 15-tiden och då hade jag lite tidigare under dagen kommit ihåg att jag halv-lovat min farmor att komma och hälsa på henne.
Jag gick till Hemköp och köpte lite fika.

Jag tänkte väl att jag nog inte blir så långvarig eftersom hon inte är så pigg... halv 19 kom jag hem!

På vägen hem ringde Roger så vi pratade under tiden jag gick och sen en stund efter att jag kommit hem, men sen tog tröttheten över.
När jag lagt mig på magen och slutit ögonen somnade jag efter en sekund.

Som i ett töcken hör jag pappa långt bort öppna min dörr och säga att det är mat. Sen minns jag att han (vad det känns som) sekunden senare säger lite mer irriterat: Skulle du ha mat eller?
Jag typ sitter vid bordet och sover med öppna ögon och äter samtidigt. Haha. Fast efter en liten stund vaknar jag till lite mer, men jag sov nog bara 20 minuter eller något tror jag.
Men jag vill vara uppe en ganska bra stund till. Får se hur länge jag klarar =)