SajberFina

Ibland lär jag mig något nytt
Idag har det varit en hel del i skolan. Både psykiskt och fysiskt. Det var nästan så jag kände att jag inte skulle palla gå tillbaka efter lunchen, men det gjorde jag och det är jag glad för.

Halva klassen fick sovmorgon för att andra halvan skulle göra HLR första lektionen, och jag hade turen att få sovmorgon, tack!
Sen när andra lektionen började fick vi veta att vår lärare precis fått veta att hon har bröstcancer och ska opereras nästa vecka. Förmodligen kommer hon inte tillbaka resten av terminen om vi har otur. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna, tur satt jag längst bak.

Men som sagt. Jag var glad att jag gick tillbaka efter lunchen för då fick vi lära oss hur vi ska linda ben för att förhindra dem från att svullna bland annat. Läraren har sagt att det är jättesvårt, men de som jag övade med och även jag tyckte inte det var några problem.
Sen fick jag äntligen lära mig ta blodtryck, vilket heller inte var så svårt som jag hade trott. Jag har rätt högt; 140/100. Sen tog vi lite puls också och min låg idag på 88.