I morgon

Det är dagen då det händer. Efter att jag har jobbat några timmar tar jag tåget till Hässleholm för att mötas upp av Daniel. Än är jag inte nervös, men det kommer i morgon, det vet jag =) Men jag hoppas det går bra allt det här. Att han inte vänder när han ser mig =S
Håll tummarna för mig!

Kan väl lika gärna...

... berätta lite om vad som är på gång att hända....

Jag ska träffa en kille. Mmm.... Jag har väl inte direkt sagt så mycket om just det ämnet på sista tiden. Men det är för att jag skäms... Jag känner mig patetisk som träffar kille efter kille, men så försvinner de lika fört... eller vissa stannar kvar ett tag sen är de också ute ur bilden.

Jag gillar inte det själv. Jag skäms när jag ska berätta för någon hur många jag varit med. Jag som hela tiden är i ständigt sökande efter HAN. Den rätta som vill dela livet med mig. Starta något nytt. Bygga upp en familj. Men i stället skrapar jag nitlott efter nitlott och känner mig som värsta slampan.

DÄRFÖR har jag försökt hålla tyst om killar, för jag vill inte att andra ska se mig som jag själv gör.


Men förra killen som jag träffade var något speciellt. Det sved verkligen mycket och länge när han lämnade mig till mitt återkommande öde som singel. Jag hade behövt skriva av mig, men som sagt... Jag skämdes att historia återigen hade upprepat sig.


Dock tänker jag ändra på det. Jag tänker skriva ut det jag känner. När allt kommer omkring så är det väl knappast någon som läser. De som gör det är säkert de som redan vet det genom muntlig väg från mig själv =b

Så nu säger jag det i alla fall; På fredag åker jag iväg till Hässleholm för att möta upp en kille som jag har haft kontakt med ett tag nu. Som väckte intresse i redan det första mailet och sen har det bara fortsatt. Jag gillar honom grymt mycket!
Återigen ska jag kasta mig ut i kärlekens farliga spel. Men va fan! Någon gång måste jag vinna.... eller hur? =)

Harry Potter och Dödsrelikerna, del 2

Igår var det dags. Jag och syrran åkte på bio och såg sista, sista Harry Potter-filmen =D

Åh jag har varit så spänd på hur den skulle vara. Och gud va den var SUPER! Jag både skrattade och grät. Som vanligt var det vissa saker som inte tagits med i filmen och vissa händelser som var ändrade, men det gjorde ingenting.

Jag är så glad! =D

Kattvakt

Snart kommer syrran och hämtar upp mig efter jobbet. Jag ska vara där över helgen för de ska bort och eftersom de skaffat sig ett litet nytt knyte så måste någon finnas där och mata osv.

Sen att Sigge är söt som socker gör ju inte saken värre ; ) Jag undrar bara hur surpuppan Moby är nu. Sist jag var där frästet det och han vägrade gå in typ =b

Texas

idag åker jag till metropolen Rydaholm för trevligt umgänge =D

Sen ska jag hem till min syster ikväll. Igår var de och hämtade ett sött litet knyte i form av en lurvig lite kattunge. Sååå söt såg jag på kort. Hoppas på att få mysa med den idag =D

Tankar

Tänk vad mycket tankar det får plats i hjärnan. Det är ju helt otroligt hur vi fungerar egentligen. Ibland blir jag rädd över hur stort och djupt det kan bli.

Brum brum

Igår var jag ute och körde igen. Ja alltså... jag har kört mer än vad jag berättat om så ta det lugnt. Jag är inte slö =b

Det roligaste igår var att jag skulle testa att starta i uppförsbacke. Första jag prövade var inte så mycket lutning, men ändå så att jag skulle glidit bakåt.
Men nu var det ju så att jag höll i bromsen, lättade försiktigt på kopplingen och hörde hur bilen ville spinna iväg och då släppte jag bromsen och gasade försiktigt. Bättre avgång har jag nog aldrig gjort, och pappa började till och med skratta =b
Nybörjartur, utropar han! Sen försökte jag tre gånger till vilket också gick bra, men liiiiite hoppigt... Men sista gången blev jag stressad för en bil av mig företräde vilket gjorde mig nervös, haha.

Men som vanligt gick körningen hur bra som helst. Börjar lugna ner mig mycket mer inför rondeller och svängar i övrigt och lägger nästan automatiskt i tvåan inför dem.
Det går bra!

Känns bättre

Trots mina farhågor igår verkar det bli bra. Men jag kommer få känna skammen för resten av livet...Nu har jag i alla fall sökt studiebidrag för kommande termin. Tiden går så fort så vips börjar skolan, så det var lika bra att göra det så fort som möjligt.
Nu måste jag bara få tag i böcker också... och mina pengar som snart är slut =S Hoppas på Tradera, men det är svårt där... Ska nog kolla med detsamma!

Hopplösheten

Nu kommer den... Jag känner hur den sprider sitt svidande gift genom hela kroppen och ger mig feber.

Jag har svikit min syster! Jag hävdar att det dels inte är mitt fel, men något hon sa var rätt och hade jag gjort som hon sagt hade det kanske inte blivit såhär. Är det fortfarande mitt fel då? Ja, dels! =(

Jag mår illa över mig själv! Jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden och göra allt tillrätta, för jag klarar inte av att någon är arg på mig. Och definitivt inte min kära syster! Det är när de som står en närmast är arg på en som det gör som ondast.
Men vad ska jag göra? Jag kan inte ändra på vad som skett. Hur ska hon kunna förlåta mig!?!?

Hopplösheten....... Det finns inget hopp. Jag har inget hopp! Jag vet inte vad jag ska kunna göra för att hon ska bli glad igen.

Åh herregud, hur ska jag kunna ställa allt till rätta igen?!?!

Camping!

Nu är jag hemkommen från helgens camping. Jag och syrran åkte i fredags eftermiddag till en camping som ligger i Gamleby (du får själv kolla upp var det ligger =b)
Vi anlände efter drygt 3 timmars bilfärd genom Småländska skogarna. Reste tältet utan problem förutom att marken var stenig så pinnarna inte gick att trycka ner.
Sen mötte vi upp moster med barn och fick spisa kvällsmat med dem. Grillat med potatisgratäng slank lätt ner kan jag lova ; )

på lördagen blev det resa in till Västervik där vi desperat letade efter luftmadrasser då syrran hade trott att det är skönt att sova på liggunderlag =b Efter att vi fått tag i vad vi skulle ha åkte vi till centrum för att leta efter något trevligt ställe att äta på. Det blev Harry's nere vid hamnen. God mat tyckte jag i alla fall =)
Sen vart det lite myskväll på kvällen med film och snacks. Dock var filmen inte så bra.

Idag var det bara att gå upp och äta frukost och packa ihop oss vilket också gick smidigt. Sen gjorde vi några stopp på vägen hem för vi skulle se lite sevärdheter.

Toppenhelg!

RSS 2.0