Lite krångligt blev det nu när jag skulle ...

Lite krångligt blev det nu när jag skulle fixa ihop en film om semestern. Det visade sig att jag inte hade Movie maker i datorn som brukar ha varit standard i många år. När jag väl fixade det så var det helt omgjort och jag fattade i stort sett ingenting. Jag får försöka avsluta jobbet i morgon. Jag har i alla fall sorterat alla klipp och foton i rätt ordning. En sak till som jag måste fixa är lite passande musik här och där. Och om jag sen förstår mig på programmet så kan det nog bli en rätt rolig film. God natt... Eller godmorgon kanse?!


Jag glömde såklart att skicka bilden på va...

2012-06-16_15_37 (MMS)

Jag glömde såklart att skicka bilden på vandrarhemmet igår. Men nu kommer den. Bättre sent än aldrig, eller hur hehe.


Åååååka pendeltåg...

Nja, inte riktigt, men nästan faktiskt.

Det är ju nu så här va att jag och syrran har åkt norrut i vårt kära land. Igår åkte vi till Karlstad och slog upp ett tält (jag kommer tillbaka till detta senare) och sen åkte vi vidare idag till Rättvik.

Så tillbaka till tältet i Karlstad dårå... Det var kallt. Det var regnigt. Det var blåsigt. Det regnade in. Långt till toan. Ingen sömn. Osv osv. Ja... Ingen av oss var alltså inte så pigg på att fortsätta tälta. Men Rättvik skulle vi ju absolut till (jag kommer till varför senare), så därför satte jag mig med mobilen och surfade in på Trivago.se. Där hittade jag det mest udda, men ack så otroligt billiga vandrarhemmet.

*Fanfar* Vi ska alltså spendera resterande nätter i ett gammalt tåg! Jag skojar inte. Jag sitter just nu i kupén och skriver. Och syrran sitter på överslafen och läser skvallerblaska. Jag ska lägga in ett kort via mobilen senare ikväll. Det här var häftigt i alla fall tyckte vi. Visst är det lite trångt, men just nu är ALLT bättre än tält, haha.

Lite kort då bara varför vi skulle hit till Rättvik. Jo... syrran hade beställt två biljetter till James Morrison's konsert i Dalhalla. Vilken succé! Både han och stället. Kan lägga in lite bilder på det någon annan dag när jag kommit hem och lagt in bilder i datorn.

Ja, det var väl allt för nu. Snart ska vi sova här i vår lilla kupé. Hihi!

Nu sitter jag på tåget på väg till Juggis....

Nu sitter jag på tåget på väg till Juggis. Det är längesen jag var där nu så det ska bli så mysigt att träffa min ludna bebis :-D Det blir bättre när de bor hemma hos mig sen. Då kanske James får börja gå ut också. Fördelen med att bo på bottenvåningen ju.


Svårt att sova... Det är inte lätt att tvi...

Svårt att sova... Det är inte lätt att tvinga sig till det. Men vad ska jag göra då? Jag är inte trött! Men jag ska upp tidigt >.<


Tusan också! Det blev inget jobb denna gån...

Tusan också! Det blev inget jobb denna gången... Men det är bara att fortsätta leta. Jag var nämligen på intervju förra veckan. Jaja då ska jag sätta mig vid datorn och kolla om något nytt kommit in.


Det blev inga bilder på festen. Men trevli...

Det blev inga bilder på festen. Men trevligt hade vi. Först var det tipspromenad (som jag och syrran föresten vann, hon etta och jag tvåa då hon var närmast på skiljefrågan), sen grillning och förtäring (mycket gott!) och slutligen massor av sång såklart. Kommer sakna kören i sommar. Det är synd att vi gör uppehåll under sommar och jul men då är ju många iväg så det förstår jag ju.


Köravslutning

Idag är det tisdag, men inte som en vanlig tisdag. Vi ska inte öva med kören.. =(

I lördags hade vi vårat sista uppträdande på Värnamos Körkamp. Den vann vi tyvärr inte, men roligt hade vi, och har haft hela våren under övningarna till den.
I flera dagar har jag försökt ladda upp klippet på oss till Facebook, men det har inte gått. Men så fort jag har fått in det på datorn så ska jag lägga in det här så ni får se som inte såg det live.

Men så idag då... vi ska ha en avslutningsfest med kören. Det kommer bli så skoj. Det brukar det alltid vara. Mycket sång, skratt och god mat. Jag älskar verkligen min kör! När jag sjunger med dem så mår jag så bra!

Jag tar med mig mobilen och ser om jag tar några bilder. Då kan jag lägga upp dem här =)

Passionsblomma! Jag vet inte om det bara ä...

2012-05-29_15_09 (MMS)

Passionsblomma! Jag vet inte om det bara är jag, men jag tycker denna blomman ser skräckinjagande ut. Jag tror det kommer ifrån filmen "Jumanji" i grund och botten. Där finns det en blomma som "spottar" ut pilar har jag för mig. Och jag tycker det ser ut som att passionsblomman ska attackera när som helst. Samtidigt är den väldigt vacker...


RSS 2.0