Möt Ellie Phant! Hon har varit mig en trog...

2012-02-29_23_03 (MMS)

Möt Ellie Phant! Hon har varit mig en trogen vän i många många år. Hittade henne nu när jag stökade för flytten, så i natt håller hon mig sällskap :-)


Alltså jag måste säga en sak. Jag sitter o...

Alltså jag måste säga en sak. Jag sitter och kollar på TV och så kom reklamen för den nya tvålmaskinen som man inte ska röra för att minska spridningen av bakterier. Grejen är att det är bullshit! Det är inte mer smittspridning av en pumptvål som de påstår. Det är kranen som är boven i dramat. Om vi jämför det såhär: du tar på kranen med smutsiga händer, sen på pumptvålen, tvättar händerna - nu är de rena - och tar sen på kranen för att stänga av vattnet och får då smutsen tillbaka. Om vi tar det med den andra tvålen så går det till likadant. Du måste fortfarande ta på den smutsiga kranen efter själva tvättningen. Men då säger ni att det finns ju automatiska kranar. Toppen säger jag! Men då funkar det fortfarande bra med en vanlig pumptvål. För du tar ju inte på den igen efter att du tvättat händerna. Eller hur? :-P


På återseende

Ja, nu har jag varit borta ett litet tag igen. Inte bra... Men det är så dumt med mig. Jag kan komma på saker mitt på dagen som jag tycker skulle vara bra att ta upp på bloggen, men sen glömmer jag ju det lagom till jag sitter vid en dator.
Det är i de tillfällen jag ska ta mobilen tycker ni, och visst. Det är sant, men jag tycker faktiskt det är krångligt att skriva mycket på mobilen. Det blir mer lite kortare inlägg.
Visst... det kan vara bättre än inget. Ska försöka bättra mig =)

Jag är fortfarande lite krasslig, men inte alls jättedålig. Det går rätt så bra. Förhoppningsvis blir jag inte sämre nu.
Och så har vi lov nu också. Det känns skönt, men jag har något att göra nästan varje dag så tiden kommer gå åt ändå. Måste plugga lite också. Ska försöka bli bättre på det också, hehe.

Idag har jag träffat Annelie. Så himlans trevligt att snacka en massa tjejsnack. Och så har vi ätit gott också. Det ska bli så kul när vi bor tillsammans. Fast då kanske det blir tvärtom. Att vi sitter på varsitt rum och häckar för vi blivit trötta på varandra. Haha! Nää!
Och nu är jag i Rydaholm för jag ska passa barnen i morgon under dagen så jag tyckte inte det var någon idé att åka från Växjö hem till Värnamo och sen tillbaka till Rydaholm tidigt i morgon. Så då stannade jag här i stället.
Barnen bråkar och bråkar, haha. En helt vanlig dag, hehe. Tur att jag inte har ansvaret för dem i kväll, haha. Men i morgon är det min tur =b

Jag är krasslig så därför har jag inte ork...

Jag är krasslig så därför har jag inte orkat så mycket de senaste dagarna. Jag har inte suttit vid en dator sen i söndags så... Men det kommer bli bättre nu när vi får lov från och med i morgon eftermiddag. Då ska jag nog kunna kurera mig så jag får orken tillbaka. Nu är det dags för mig att susselisova. Natta!


Hmm... Hur går det till egentligen? Det är...

Hmm... Hur går det till egentligen? Det är stjärnklart ute men ändå så snöar det.


Ivägskickat

Nu är det sista pappret ivägskickat till CSN. Överklagander skickade jag så de fick det nog idag. Och idag lade jag på om nedsättning för återbetalning detta året. Nu får vi se hur det hela går.
Jag är skeptisk till överklagandet, men lite mer hoppfull till återbetalningen.

RSS 2.0