Besked

Idag äntligen fick jag ju då veta vad som hade hänt. Eller ja... det var egentligen inget speciellt som hänt, utan han kom till slut underfund med att eftersom han har sitt ex i tankarna hela tiden så är det varken snällt mot mig eller honom att fortsätta det här.

Han kastade sig in i det här för fort, och trodde att känslorna för hans ex skulle försvinna, men icke!


Bara att acceptera och svälja.
Tillbaka på ruta ett.... igen!

Frustration

Så långt uppehåll nu och det första jag gör är att klaga och spy galla. Trevligt återseende eller inte =b


Jag känner ingen sådan där äcklig oroskänsla i magen som jag gjorde förra gången. Men det är ju för att den gången visste jag inget alls. Denna gången VET jag att något är på tok, men inte vad. Det är det som gör mig så frustrerad. Jag hatar att inte veta vad som hänt!


För dig som inte vet vad det handlar om (typ alla just nu) så är det så att jag den senste månaden har träffat en kille. Mycket bra kille, som jag kände kunde vara den rätta. Inga tvivel på det... förutom den där förra gången, men det var snabbt överstökat =)

Nu är det så att från och med igår sen vi skiljdes på stationen så har vi inte pratat i telefon... vilket är väldigt ovanligt eftersom vi brukar spendera varje vaken och fri timma i telefon med varandra.
Jag har fått två SMS i vilka det har kort och konsist framförts att vi måste "snacka". Om vad vet jag inte! Och igår tyckte han antagligen det blev för sent att ringa efter många timmar som han i stället spenderat på "Heta linjen".


Idag har jag väntat hela dagen sen jag kom från skolan. Efter många timmar så bestämde jag mig för att ta en dusch... Tror du inte att det är just då som han ringer >.< Så det missade jag ju, och sen svarar han inte när jag ringer upp.
Irriterande om något!!!!!!!!!!


Så jag väntar och väntar... Och fortsätter att vänta...

Sjung ut!

Yes! I kväll blir det kör-övning. Det känns som evigheter sen eftersom våran körledare blev sjuk och det ställde till en hel del.
Men känner mig riktigt taggad för att öva ikväll, även om jag inte ska vara med på det vi övar till.

Kontroll

Praktiken rullar på. Redan har det gått två och en halv vecka utan att det känns som att någon tid har gått alls.

Nu kan jag alla namnen i alla fall, hehe. Och jag får jobba mycket mera självständigt vilket är skönt.


I morgon kommer en av mina lärare för att "stämma av" hur det går för mig. Ska bli spännande och se vad jag får för betyg, hehe. Har ju faktiskt drömt en mardröm om det hela =S

RSS 2.0