Liseberg!

Dagen med ett ord: AWESOME!
Liseberg var toppen! Bra väder (varmt, växlande molnighet, men för det mesta sol) och lagom med folk.

Resan dit gick bra. Syrran var nervös inför att köra i Göteborg, men det var inte alls svårt och vi hittade rätt på en gång.
Vi hade bestämt att träffa Roger där inne så vi väntade på honom först, och det var inte så länge. Sen började åkandet.... Tror vi började med Jukebox och sen Flume Ride där Eve faktiskt fick sig vatten över huvudet (bokstavligen talat)... hon hade lika gärna ha kommit ur duschen med kläderna såg det ut som. Men tack vare värmen och fläktiga karuseller torkade hon (vi) snabbt.
Ett bakslag var att Virvelvinden hade gått sönder så den var inte öppen på hela dagen =( Och först var inte Kålerado öppen heller, men blev det senare tack och lov.

Och något sensationellt hände idag!!! Jag.... >JAG< åkte berg-och-dalbana!!! =O Efter mycket övertalning, dragandes, panikattacker och hyperväntilerande sitter jag i Lisebergsbanan på väg upp mot vad jag tror är döden. I den karusellen hittade jag toner i mitt röstomfång som jag aldrig varit med om tidigare... Och mina stämband kommer nog aldrig vara sig lika igen, hehe. Men jag gjorde det... och sen igen. BIG news... Jag gillart!!! =D

Sen drog de upp mig i Balder också!!!! Men den var läskigare och den ville jag inte åka igen... inte idag i alla fall. En gång per besök kanske går an hedanefter.

Vi åkte fram till kvart i elva då vi snabbspelade på hjulen.. Och jag vann! Stjärnvinst! 2 kg choklad, jo ja tackar ja =D
Och även en ask Noblesse...

Nom nom =D

Tut tut!

Jobbade idag. Himlans trevligt att träffa tanterna igen =D


Efter jobbet var det dags att köra lite igen... i stan! Jag puttrade runt hit och dit... fortfarande dålig på kopplingen. Antingen släpper jag för fort eller så släpper jag inte alls, haha. Så det hoppas en hel del, men annars går det bra. Vid vissa tillfällen är det som jag aldrig har gjort något annat.

Och när vi kom hem så tänkte jag shit. Våran parkering är minimal! Men jag svängde ner på den i alla fall... Oops! Ett möte... men det gick bra.. han kom förbi mig.
Jag tänkte att pappa kanske ville sköta parkeringen själv för säkerhets skull, men han sa åt mig att köra längre bort... Där fanns två fickor lediga, alltså hur jag än gjorde så skulle jag alltså få ställa mig intill en anna bil. Panik i hemlighet, men jag tog det coolugnt. Svängde in så att jag hade en bil till vänster om mig och glider in. Lite snett enligt pappa, men en parkeringsvakt hade godtjänt! Jag lovar! Men jag backade och försökte igen. Och till slut gick det.

Nu står Kingen där nere och får vila sig någon dag... Lika bra för pappa också, hehe.

Nu får det vara nog!

Jag har grava sömnproblem. Eller egentligen är det inget fel på sömnen, det är det att jag måste springa på toa tusen gånger om natten så jag kommer aldrig ner i den där viktiga djupsömen.
Detta har gjort att jag på sista tiden är så trött att om jag sitter eller ligger ner somnar inom några minuter. Detta innebär alltså att jag också kan somna om jag sitter någonstan bland allmänheten.
Sista veckorna i skolan var en kamp varje minut för att hålla ögonen öppna.

Jag har alltid haft lätt att somna när jag åker något fordon så som bil, buss eller tåg. Men nu har det gått överstyr. Jag vaknar inte som jag har gjort förut så fort något sägs i högtalaren eller tåget bromsar in eller stannar.

När jag åkte hem från Stockholm i onsdags somnade jag och vaknade sedan upp. Tåget stod stilla på en station och jag visste inte vilken. Jag tittar ut och ser att det är Alvesta. Jag grabbar tag i alla mina saker och flyger ut varpå dörrarna stänger sig precis bakom mig.
På torsdagen ska jag åka upp till Skövde men stanna till i Skillingaryd för att träffa Tuula, men somnar och vaknar upp strax innan Taberg. Det är byte i Jönköping och på andra tåget somnar jag också och vaknar av att en i tågpersonalen väcker mig när vi är i Skövde. Jag kollar på klockan och ser att tåget stått där i nästan 10 minuter.
På väg hem idag... Första streckan är jobbig, men jag försöker mot alla medel att inte somna. Nickar väl till lite... Andra kämpar jag också med. Jag minns att tåget stannade i Skillingaryd, sen är det svart... tills jag slår upp ögonen. Det jag ser är träd, men vart? Tittar på klockan och den är nästan halv sju. Jag skulle varit framme i Värnamo kl sex. Nästa... Alvesta!............


Förut har jag sovit på tåg och buss för att jag tycker det är skönt att halvslumra sådär. Men nu kämpar jag för att hålla mig vaken, men när den där trötthete slår till går det knappast att stå emot. Ögonen faller ihop av sig själva, och jag skäms så.... Det är så fruktansvärt pinsamt!

Denna veckan som kommer tänker jag försöka få kontakt med vårdcentralen så de får kolla upp det där med kisseriet om nätterna. För blir det bättre, blir allt annat bättre.

Hemma igen

Nu är jag på hemmaplan igen. Men det blir bara för en natt för sen åker jag iväg till Skövde för midsommar-firande.

Just nu håller jag på att föra över och ladda upp massa bilder och videoklipp. Både gamla och nya, så snart ligger allt på Facebook =)

Och snart ska jag hem till syrran också. Nu har vi ju inte träffats på nästan två veckor, så det ska bli så sköj så. Det vankas mat och film och hemlagad glass.

Svar till Tuula

Tuula: I love Flogging Molly! Varför har ingen sagt att de ska spela!?


Svar: Förlåt att jag inte nämnt det tidigare, men det blev snabbt påfrågat om jag ville följa med. Och sen hade jag ingen aning om att bandet existerade själv, så trodde inte att någn annan gjorde det heller.

Norrtälje

Nu har jag förflyttat mig från Uppsala till Norrtälje och ska umgås med Annelie några dagar. Det ryktas att det ska bli konsert på Grönan i morgon som vi ska gå på.
Ett band som heter Flogging Molly. Jag lyssnade lite på dem på Spotify, och de lät bra.

Uppsala

Japp, så är det. Jag är i Uppsala hos Jessi och har varit det i en vecka. Just nu visar sommaren sitt vanligaste väder utanför fönstret. Grå himmel och störtregn. Men jag har inget emot det. Bara det att vi inte kan gå ut för min jacka tål inte vatten. Så då skulle jag förmodligen bli förkyld.

Vad har vi hittat på då?....

*Shoppat: Jag köpte till slut ett par byxor som sitter lite tajt om vaderna... Jag var helt enkelt tvungen då jag knappt har några hela byxor kvar =( Några underbyxor blev det också. Och hör och häpna: en MiniPc!!! Vekligen impulsköp. Gick förbi en skylt där de visade en billig dator och jag bara "varför inte". Bra att ha när jag åker runt lite, så kan jag se på film eller surfa =)

*Bio: Insidioud.... säger bara en sak. Herregud!!!! RIktigt läskig film. Filmerna nu för tiden blir bara värre och värre. Det gillas!

*Nattamat: FTW! Alltid McDonalds mitt i natten här. Det är myyysigt =) Och gott!

Tja... sen har det ju mest bara varit häng =)


Och snart drar jag vidare för några dagar i Norrtälje =)

Badväder?

Idag verkar bli första baddagen för säsongen för mig. Jag hoppas att det blir en bra första upplevelse.

Tack och lov är detta sista ledighetsdagen för nu. I morgon blir det lite skola och sen äta ute med klassen. På onsdag blir det studentfirande i Karlskrona och på torsdagen avslutningsfika.
Sen blir det sommarlov.... Innan gladdes jag åt det. All lediga tid som jag skulle kunna spendera med Tiger, men det sket sig ju.

Tack och lov ska jag få åka upp och träffa mina underbara vänner! Det ska bli så skönt att komma bort och få tänka på annat.

Romansen var kort, men jag trodde verkligen på den. Dumt av mig! Jag säger till mig varje gång att inte lita på dem, men sen faller jag och då är det kört. Då är jag deras att göra vad de vill med.


Nu kommer Eve för att hämta mig. Nice!

Citat

Ja, jag vet att jag inte skriver så mycket nu. Men jag har ingen lust till något alls. Inget förefaller mig i smaken.

Jag satt ute på balkongen och läste några kapitel i min bok nyss och läste ett stycke som var som taget ur min vardag just nu. Så därför tänkte jag citera det så kanske Du förstår varför jag inte är så aktiv här som förrut.

"Till och med bland sina vänner kände hon ensam. Hon skulle känna sig ensam i ett rum med tusen personer." ... "Hon saknade att gå och lägga sig på kvällarna utan att tänka på något särskilt alls, hon saknade att kunna njuta av mat i stället för att det var något hon var tvungen att uthärda för att överleva, hon avskydde att få ont i magen varje gång hon tänkte på ****." ... "Hon avskydde att känna det som om hon inte hade någon anledning att vkna; hon avskydde att vakna. Hon avskydde att aldrig ha något spännande att se fram emot. Hon saknade känslan av att vara älskad, av att känna ***** ögon på sig när hon kom in i ett rum; hon saknade hans smekningar, hans kramar, hans goda råd, hans kärleksfulla ord."


Ja...

RSS 2.0