SajberFina

Liseberg!
Dagen med ett ord: AWESOME!
Liseberg var toppen! Bra väder (varmt, växlande molnighet, men för det mesta sol) och lagom med folk.

Resan dit gick bra. Syrran var nervös inför att köra i Göteborg, men det var inte alls svårt och vi hittade rätt på en gång.
Vi hade bestämt att träffa Roger där inne så vi väntade på honom först, och det var inte så länge. Sen började åkandet.... Tror vi började med Jukebox och sen Flume Ride där Eve faktiskt fick sig vatten över huvudet (bokstavligen talat)... hon hade lika gärna ha kommit ur duschen med kläderna såg det ut som. Men tack vare värmen och fläktiga karuseller torkade hon (vi) snabbt.
Ett bakslag var att Virvelvinden hade gått sönder så den var inte öppen på hela dagen =( Och först var inte Kålerado öppen heller, men blev det senare tack och lov.

Och något sensationellt hände idag!!! Jag.... >JAG< åkte berg-och-dalbana!!! =O Efter mycket övertalning, dragandes, panikattacker och hyperväntilerande sitter jag i Lisebergsbanan på väg upp mot vad jag tror är döden. I den karusellen hittade jag toner i mitt röstomfång som jag aldrig varit med om tidigare... Och mina stämband kommer nog aldrig vara sig lika igen, hehe. Men jag gjorde det... och sen igen. BIG news... Jag gillart!!! =D

Sen drog de upp mig i Balder också!!!! Men den var läskigare och den ville jag inte åka igen... inte idag i alla fall. En gång per besök kanske går an hedanefter.

Vi åkte fram till kvart i elva då vi snabbspelade på hjulen.. Och jag vann! Stjärnvinst! 2 kg choklad, jo ja tackar ja =D
Och även en ask Noblesse...

Nom nom =D