SajberFina

Resan är avslutad
Jag är åter på hemmaplan efter en lååång lov-vecka. Började ju kan jag säga redan på torsdagseftermiddagen för en och en halv vecka sedan nästan.
Det har varit trevligt, men samtidigt slitigt att farit runt nästan halva Sverige. Jag kan ju säga att det var skönt att sova i min säng igår, hehe. Och kul att komma tillbaka till skolan idag.

Vi hade ett prov i Basala hygienrutiner och jag tror det gick rätt bra faktiskt =)


Vad jag har gjort under lovet då... Var hos Jim.. spelade mest TV-spel, som vanligt, haha.
Sen åkte jag vidare till Uppsala och Jessica och stannade en hel vecka. Lika galna upptåg som vanligt, om inte galnare den här gången, haha. McDonalds mitt i natten är våran tradition =D Och långa nätter i telefon, haha.
Vidare ner mot Stockholm och mamma, men sov hos en kompis som jag inte hade träffat på väldigt länge. Trevligt, trevligt.
På Lördagsmorgonen gick jag upp tidigt och tog tåget till Lindköping där jag blev upphämtad av en full bil (Eve, Lars och Robban). Underbart kul hade vi. Skrattmusklerna får jobba som fan när vi tre galningar är tillsammans. Stackars Lars säger jag bara XD
Vi prövade på 3D-bio, vilket tyvärr inte impade på mig. Men kan berott på att jag inte tyckte filmen var bra också. Sen åt vi på Subway för det snackade de om hela tiden. Hade inte provat det, och det får bättre betyg än bion i alla fall =)


Jag har haft en toppenvecka. Längtar efter fler =D
#1 - jessica

HAHA ja nog var det ett äventyr alltid :P