SajberFina

LCHF
Jag berättade inte det för någon, men en kväll kände jag det där "jävlar-anamma" som behövs ibland. Jag hade fått nog! Psykologen gav inte mycket hjälp på den fronten jag behövde, och jag hade börjat krypa uppåt, vilket jag inte gjort på många år. Jag vill verkligen inte mer.

Så jag bestämde mig för att försöka med LCHF igen, vilket hade funkat den korta tiden jag prövade det förra gången. Det var ju bara det att det är så jävulskt lätt att få återfall när man ska försöka ta hand om ett beroende utan professionell hjälp.

Därför började jag från och med i onsdags morse äta LCHF, men tillåtelse att äta vad jag vill på lördagar (tack gode gud att jul- och nyårsafton är på lördagar i år, kom jag på senare, hahahaha). Sen ska jag känna att det inte är hela världen om det händer en "olycka" då och då, bara jag klarar att komma tillbaka sen.

Jag vägde mig idag och det förundrar mig hur snabbt det går i början. Men det är egentligen inte så konstigt, för kroppen får väl en chock av att jag inte proppar i mig som jag brukar.

- 7 kg i alla fall...
#1 - Annelie

Vad kul att du hittat en kosthållning som passar dig - bra jobbat! :)

#2 - Louise

Bra jobbat!! Det här fixar du:)