SajberFina

Huvudvärk
Väldigt irriterande huvudvärk som ligger i pannloben och dunkar. Vet inte om det beror på sömnbrist eller på en annan grej. Tror det kan vara en kombination faktiskt.


Jo, det är såhär att sen i måndags så har jag hållt mig till LCHF för jag har fått höra att det ska vara bra för dem som har PCO. Och dessutom har det ju funkat för andra med viktnedgång, så kan ju hoppas. Men det är jobbigt!

Jag kommer inte ihåg om jag har berättat om min ätstörning? I alla fall så gör den det svårt. Igår jag jag i cirklar och kände för att skita i det hela och gå och handla. Men jag klarade mig. Får se hur länge.
Jag känner mig så rastlös när jag inte har något att plocka med och tugga på. Som om hela mitt liv har gått ut på det... Och det har det väl. Jag har bara inte sett det själv förrens nu.

Jaja... Så jag ska i alla fall nu försöka hålla mig till detta, men även tillåta mig att frossa till ibland. Jag kan inte ta bort livets goda stunder helt.
Men jag tror ju att detta kan vara en stor anledning till min huvudvärk. Min hjärna får inte kolhydraterna som den är van vid.
Så jag kan ju förvarna er... ett tag framöver kommer jag vara lite smått dum i huvudet =b
#1 - Annie

Haha, vad roligt! Jag började också med LCHF i måndags!Och har en helt förjävlig huvudvärk sen i tisdags kväll, tror på samma sak som du, att det är avsaknaden av socker som gör det.. Men de säger ju att det är som värst de första 2 veckorna, så jag ska försöka härda ut.Skönt att höra att någon annan går igenom samma sak.. Exakt samtidigt! :)