SajberFina

2/3 och 3/3
Förlåt! Det här skulle ju egentligen kommit för en vecka sedan men under just den helgen så var det mycket och det blev aldrig så att jag hann skriva. Men jag tar det nu i stället.

Dag två på Väddö: Då var det dags för tältresning och det skulle vi göra som ett team. Vi slängde manualen åt sidan nästan på en gång och gjorde som vi själva tyckte att det skulle gå till. Efter inte alls så lång tid så stod det faktiskt där.
Vi fick reda på att vi skulle ut och skaffa oss en läkerhet till middagen (vi lekte ju indianer) men det visade sig att det betydde att vi skulle promenera bort till mejeriet och köpa ost, haha!
Medans middagen lagades på grill inne i tältet (vi fick inte ha öppen eld för den högre ledningen) så fick vi skjuta pilpåge och pyssla ihop någon sak av ull och lite olika trådar och läder och små fjädrar. I bågskyttet så gick det väl ok. Träffade ju tavlan några gånger i alla fall. Med pysslandet så hade jag ingen aning om vad jag skulle göra så jag bara improviserade... plötsligt satt jag där med en Gyllene kvick fast i ull och med riktiga fjädrar =D
Det blev mat: grillad kyckling och sallad och efter det åkte vi en tur till havet och strosade omkring. Det var faktiskt två stycken som badade också.
Väl hemma igen så började jag med maten ganska omgående. Jag hade ju varit orolig att det inte skulle räcka för vi var 8 st. Men det visade sig att jag hade oroat mig helt i onödan när båda lärarna och två elever åkte hem. Maten blev jättelyckad tycker jag. Till förrätt hade vi stekt aubergin med halloumi och tomat på. Varmrätten bestod av ugnstekt lax som hade varit marinerad i sweet chilisås och citron över natten. Till den ugnstekte vi rotfrukten och blandade en kall sås på gräddfil, rom, citron och sweet chilisås. Efterätten bestod av ett plock av exotiska frukter, men jag åkte hem innan de åt det.

Dag tre: Det blev gångtest... jag har glömt min förra tid, men jag har ett svagt minne att i något sammanhang har jag hört tiden 22 eller 23. Denna gången gick jag på 20 så jag har förbättrat mig =)
Motiverande samtal vilket kändes bra så jag fick vrida och vända på lite tankar och äntligen bestämma mig för ett mål.
Sedan åt vi en lunch bestående av pasta och kall tonfiskröra och sumrerade helgen.

Det var jättetrevligt att vara tillbaka där och det kändes inte så jobbigt med de nya heller. Jag längtar till nästa träff =D