SajberFina

Hopplöst fall?
Jag gnager och gnager! Det finns en person som jag "känner" som mår väldigt dåligt. Sjukskriven och går på antidepressiva. Varje gång han frågar mig hur jag mår så behöver jag inte ens fråga tillbaka hur det är med honom för jag vet att han kommer skriva att det är skit.
Allt detta beror på, enligt honom, att han inte har en flickvän. Han är avundsjuk på alla som har någon att krama säger han.
Jag blir bara så slut av honom. Han suger verkligen musten ur mig, men ändå... jag är ju som jag är och vill hela tiden försöka få honom att må bättre.

Många gånger när jag har pratat med honom så dyker Livsstilskursen upp i huvudet på mig. Jag försöker få honom att söka den för jag tror verkligen att den skulle kunna hjälpa honom. Men han kommer alltid med motsägelser; han kan inte flytta, han har itne råd, han vill inte bli skuldsatt, han klarar inte av att vara bland människor som han inte känner, klarar inte av att vara hemifrån osv osv.
Jag försöker övertala honom till tusen, men han hittar på nya ursäkter hela tiden. Jag undrar om det finns någon mer negativ människa än han!?

Jag kan vara helt slut i huvudet efter att ha pratat med honom om alla hans negativiteter. Hjälp mig!