SajberFina

Så typiskt mig!
Nu sitter jag här igen och tänker klaga på hur jag har det i mitt känsloliv. Förlåt för att ni måste höra på mitt gnatande.

Jag förstår inte vad som hände med mig ikväll. Helt pltösligt kände jag att jag var arg, bitter och ledsen. Bara sådär! Var kom det ifrån liksom? Och jag blev skitblödig. Började tycka synd om mig själv... började lipa ^^ Sån jävla mes jag ska vara då. Jag får väl för fan ta mig i kragen och ordna till mitt liv. Men gör jag det? Nej! Jag sitter som ett litet barn och tycker synd om mig själv.

Det som oroar mig lite är att humöret har gått upp och ner hela dagen... och det finns andra saker som oroar mig också. Men när jag tänker riktigt ordentligt på det så tror jag absolut inte att det är så... men egentligen är det inte helt omöjligt. Men det skulle vara så fruktansvärt jävligt olägligt så det inte är sant... Men jag ska inte ta ut något i förväg... jag får väl helt enkelt ta mig till den säkra sidan först så jag vet hur det står till. Sen får jag handskas med problemet... om det visar sig att det är ett problem.

Oh fuck my self!