SajberFina

Stockholm, here I come!
Då var det dags att åka en liten tripp till Stockholm igen. Och denna gången ska jag dessutom åka bil upp. Det är Jeanette och Stefan som ska köra ett par vänner dit och stanna där under veckan så jag hänger på och är lite barnvakt samtidigt som jag får träffa mina vänner =D Så det blir säkert en händelsrik vecka.

Jag tyckte att jag förtjänade en hel vecka utan jobb nu för från och med lördag är det jobb, jobb, jobb i lite mer än 8 veckor så jag kan inte åka härifrån någon längre tid. Så därför passar jag på nu =)

Jag hoppas bara inte jag blir åksjuk =S Det är ju så att jag varit på vårdcentralen för att kolla upp min värk som jag fick i mina händer och armar. Läkaren hittade inga fel på de delarna, men sa att jag var öm i ryggen. Så jag fick Diklofenak utskrivet åt värken så skulle vi se om det gick över. Men jag mår inte bra av tabletterna. Fast från och med idag slipper jag ta dem regelbundet som jag gjort i tre dagar, så det kanske blir lite bättre nu när jag bara behöver ta dem om jag har ont.

Ja, men så att... Väskan är packad och står i hallen och väntar. Och jag sitter här och väntar =)

Föresten... Jag har köpt en ny digitalkamera som jag är superglad för =D Jag går runt och fotar ALLT typ =P Så nu ska jag fota loss i Stockholm också ; ) Ingen går säker framför min lins =P