SajberFina

Packat väskan
Jaha... nu bär det av till Stockholm igen. Väskan är packad och klar (med undantag för två småsaker som ska användas innan avgång). Pappa var väldigt snäll och kom upp med en väska som han hade tagit från farmors lägenhet. Det är en rullväska som inte är lika stor som den jag redan har (som är typ lika stort som ett hus) och inte för liten heller. Den är perfekt helt enkelt =)

Det blir tåg igen. Jag har blivit lite snobb med det nu, hehe. Det kostar ungefär hundra extra (om man får tag i den billigaste sista-minuten-biljetten) med tåg än med buss, men jag betalar hällre det. Lite skönare att åka tåg, och tar kortare tid.

Helgen som varit nu har jag bara jobbat och mellan varven inte gjort någonting av intresse. Hade det väldigt stressigt på jobbet just igår. Jag hade larmtelefonen (om någon larmar så ringer larmcentralen till den telefonen så får jag åka till den som larmat) och den gick varm hela dagen. Fick skicka iväg en till akuten och åka och plocka upp en annan som ramlat osv...

Nähä... om jag skulle ta och försöka avsluta här nu så jag kommer i säng någon gång... Jag måste ju ändå upp strax innan 7 i morgon.
God natt!