SajberFina

Sur!
Jag är så sur på mig själv! För en stund sedan så höll jag på att laga kvällsmat och stökade i köket. Det skulle bli potatismos (inte pulver), ångkokta grönsaker (färska) och fransk fiskgrattäng (sådan där med "mossa", alltså ett block i en form och en liten gegga på det).
Allt gick bra, och medans maten stod på spiden och i ugnen så gjorde jag i ordning kött som skulle frysas in.
Tiden började närma sig tills fisken skulle vara klar, så jag gjorde moset och dukade fram. När jag tog ut formen med fisken blev jag lite besviken eftersom all "mossa" hade runnit av och låg runt fiskblocket. Men, men, tänkte jag, det blir nog bra ändå och skulle dela på fisken... öh... nähä!? Vad är det här? PLAST!?!
Varför i hela fridens namn plastar man in ett fiskblock som ska frysas? Jag hade ingen aning om att det var plast runt, och det visste inte Roger heller. Så då blev det förstört och jag fick dyka in i frysen efter ett paket med köttbullar. Snacka om att jag var bitter när vi satt och åt >=(

Annars har det varit en bra dag. Vi var och lekte trädgårdsmästare hos Rogers mormor, och blev bjudna på god middag. Väldigt varmt och soligt var det, så det var lite jobbigt, men det blåste till lite då och då.

Nu ska jag se på 7:e himlen. Det är typ bara det och Scarface som jag sysslar med nu om dagarna =) Hihi!