SajberFina

Blickar...
Det sägs ju att blickar säger allt. Jag vet inte längre. Jag har förlängesedan slutat titta för att se om jag får några blickar. Men visst! Det händer ju ibland att jag råkar få syn på någon som ger mig eller någon annan en "blick"
Idag när vi gick till affären så mötte vi en kvinna. Det enda jag tänkte på var att vi var tvugna att maka lite på oss eftersom vi tog upp hela den lilla trottoaren med våra cyklar (som vi gick med). Bara någon sekund efter att kvinnan passerat så sa Roger att hon hade tittat på mig med arg blick. Som att hon ville mörda mig, enligt honom. Hon gav mig alltså en blick. En blick som verkade säga: " Ur vägen fetto, måste du ta upp HELA världen? Gå och banta!"

Jag tycker det är synd... eller snarare hemskt att sådana människor som denna kvinnan inte tänker. Det enda de drar en slutsats till är att den tjocka personen är tjock och måste därför vara instängd någonstans framför en dator eller TV och skyvla ner chips i halsen.
De tänker aldrig så långt som att det kanske är en allvarlig sjukdom som gjort att kroppen växt okontrollerat. Eller att personen äter någon medicin som gör att kroppen svullnar.

Ibland är det faktiskt så att vi tjockisar inte har ätit oss till den storleken vi är, utan har drabbats av någon sjukdom, och vi inte har kunnat göra NÅGOTING åt det. Tänk på det nästa gång du ger en "blick", och inte bara åt tjockisar utan åt andra som inte ser "normala" ut i dina ögon!