SajberFina

Oh shit!
Tänk hur mycket en god gärning kan bli katastrofal! Jag hörde på radion att en någon hade köpt en ny madrass till sin mamma och slängde den andra för att överraska. Grejen var att det var ett helt livs besparingar i den gamla madrassen. Tanten hade sparat 8 miljoner i madrassen! Och den hittades inte igen... någon som säkert tyckte den var duglig och tog den från soporna... snacka om att den personen måste fått sin livs överraskning. Fast det är ju klart... den kanske inte har hittat pengarna än.

Jag hörde också på nyheterna att det hade brunnit i Frihamnen i natt. Ett magasin och en massa båtar hade brunnit ner. Värt flera miljoner!

Jag har varit uppe sedan 6.45. Jag vaknade då och kunde omöjligt somna om. Och tro mig, jag försökte. Så jag började plocka undan lite i lägenheten (det ska komma hit någon snart och kolla på ett mixerbord som Roger ska sälja), åt lite frukost och sen la jag mig och spelade Tetris.
Nu några timmar senare är det diskat och rengjort överallt. Känns skönt! Nu måste jag bara duscha också innan den där snubben kommer.