Götet

Hejsan!

Nu är jag i Götet igen. När jag kom igår kändes det som det var jättelängesen jag var hemma. Men det var typ bara 3, 4 veckar sedan tror jag. Det är ju inte så länge väl?

Kanske att jag och Roggan åker in till stan en runda idag. Vi får se om vi hinner och han orkar.

I morgon ska jag träffa Annelie! =) Vi vet fortfarande inte vad vi ska hitta på på hela dagen, men det får vi väl ta lite som det kommer antar jag. Beror kanske lite på väder och vind också.

Nu var det dags igen

Det var läääängesen som jag bloggade något vettigt.... eller har jag gjort det någon gång över huvud taget? Äh, jag vet inte.... men om det blir så vettigt denna gången heller vet jag inte.

Nu har jag sökt 3 lägenheter än så länge. Det är de enda som ligger på min budgetnivå och inne i stan. I Rydaholm finns det annars massor, men ska försöka få en i stan denna gången. Håll tummarna för mig!

Farmor fick läggas in på sjukhus igen för någon dag sedan. Hon hade feber och kunde inte stå på benen. Hade inte ätit på nästan en vecka och kunde knappt andas. Det visade sig att hon hade fått lunginflammation.
Det är först nu den senaste veckan som jag verkligen börjat få in i skallen att hon är döende. Det är väl kanske att jag fått någon slags "vana" av jobbet. Jag har sjuka och dåliga människor runt mig nästan varje dag. Men ja... det känns... fruktansvärt att det skulle behöva sluta så här. Hon hade ju redan KOLen, men sen så skulle ändå cancern behöva ta hennes liv. Usch!

Snart åker jag till Göteborg. Ska vara där över helgen. Lite konfunderad över en sak just nu, men det löser väl sig på något sätt. Jag får se vad det är när jag kommer fram... om jag inte fått svar innan dess det vill säga.

Nä, nu ska jag laga till lite mat innan jag åker.

Skönt med ledig helg

Att inte göra någonting på två dagar i rad har varit härligt. Sova så länge som jag vill. Och att sedan gå upp och bara slänga sig i soffan framför TV:n och datorn. Nice värre!
Har några jobbar-dagar framför mig, sen blir jag lite långledig. Men jag kommer jobba långa dagar fram till halv fem förutom på torsdag då jag slutar vid halv tre. Och som det ser ut nu så åker jag till Göteborg då och stannar över helgen.

Snart ska jag laga till lite ny tomatsoppa idag också. Smaskens =)

Jaha?

Så nu ska allt vara som vanligt? Utan ett annat ord. Dessa HEMSKA ord och sen neutralt? Vad är det här!?!

Tomatsoppa är så jäkla gott. Känns som om det var längesen jag åt det. Jag är hus/katt/marsvinsvakt i helgen, så jag tog en påse med tomatsoppa och kokade ihop, MUMS säger jag bara.

Hjälp?

Hur ska jag göra? Jag känner mig så vilsen. Varför finns det inte en figur här i världen som säger åt en vad den ska göra så är det klart sen.

Jag visste inte att DU kunde vara så elak. Att DU kunde säga sådana ord. Jag tror allt är förstört nu. Det känns som det. Orden kommer eka inom mig för evigt. DINA ord.

FUCK!

Snälla! Dö inte!

Stackars lilla Moby (min syrras katt). Han har varit dålig i några dagar... spytt mycket och inte ätit. Så igår kväll åkte jag, Roger, syrran och Moby till veterinären. Hon blev inlagd och i dag ringde veterinären till syrran och sa att Mobys lever är förstörd. Ett vanligt levervärde skulle ligga på 100-någonting, men han var på över tusen =( De visste inte om han skulle klara sig.

Sjuk =(

Nu har jag inte varit inne här på ett tag. Det är så att jag blev sjuk för några dagar sedan. Magsjuka eller något sådant. Igår var febern uppe på 39,5. Snacka om att jag var HET ; ) Och nu idag var febern vips borta... eller ja... lite finns ju kvar och magen är fortfarande kass. Äter kokt potatis och kokt lax hela tiden. Det påminner mig om en sak... jag har ju faktiskt det kokande på spisen nu... och jag tror det är färdigt.

Hej så länge!

Mera läsning

Idag skrev jag femte kapitlet. Läs om du vill!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Jag har kommit till Harry Potter and the goblet of fire (för typ tusonde gången). Föresten så såg jag reklamen för Harry Potter and he half-blood prince idag. MÅSTE bara se den på bio. Läääängtar!

Läsa?

Nu har jag skrivit ett till kapitel.

FlumeRide

Ett litet minne från Liseberg igår! Jag bjuder på det. Varsegod!


Liseberg!

Tra la la la la! Idag har vi varit på Liseberg. Roligt roligt! Detta kalaset kostade mig 1185 + lite dricka och sådant. Fast egentligen var det inte så dyrt med tanke på att jag betalade dubbelt hela tiden =) Men det har varit en bra dag. VARMT såklart, så det var ju lite jobbigt men då var det skönt att åka Kålerado och svalka av sig.
Har blivit väldigt RÖD, inte brun... röd. Jag hoppas bara att det inte kommer svida, men det känns inget nu, så jag tror jag klarar mig.
Sen blir det väl lite grillat senare. Jag undrar om det är något bra på TV? Får väl kolla. Kanske ska skriva lite till på boken sen kanske. Får se.

RSS 2.0