Har jag lärt mig en läxa?

*grymtar argt* Idag hände det... jag gick till jobbet.... helt fel tid! I onödan gick jag och la mig tidigt... gick upp tidigt och så visade det sig att jag jobbar kväll! Snacka om min förvåning och dessutom att jag blir arg på mig själv.
En sak är säker. Jag kommer ALLTID titta i kalendern på kvällen hedanefter.

Håhå jaja

Kl ringde 6.00! Usch, det är ingen bra tid för mig... speciellt inte när jag somnade strax efter två. LITE trött nu va! Men jag jobbar bara till 14, så det är väl inte så farligt kanske.

Syrran ska hämta mig när jag slutar och då ska vi åka och köpa en massa saker för vi ska göra lussekatter och julgodis. Hihi! Julstök a la Lindahl! Kan nog bli skojjigt.

Och igår var det fredagsmys hos moster Malin. Alltid lika trevligt, hehe. En rolig sak var att så under dagen när jag väntade på att hon skulle sluta jobbet så tänkte jag att det hade varit gott med tacos på kvällen och när moster sedan ringer så frågade jag om hon tänkt sig någon middag och då sa hon just tacos. Haha... min gamla tankeöverföring fungerar fortfarande märker jag, moahahahaha!

Nähä... nu måste jag dra mig mot jobbet. Ha det!

Kan det vara nått?

Ska jag kanske byta sida? Eller prova på kanske? Hmm... Tål att tänkas på.

Nu har jag varit bortrest i över en vecka igen. Stockholm såklart, hehe. Det fanns i alla fall någon här hemma som blev väldigt glad när jag kom hem igår.
Stackars lilla Smilla som får vara ensam när dumma mamma åker iväg. Kanske jag borde skaffa en liten kompis till henne. Jag får väl kolla lite annonser.

RSS 2.0