SajberFina

Oj då!
Idag blev jag erbjuden ännu en lägenhet. En som jag vill ha mycket mer än den förra, men det bästa är om jag fortfarande tackar ja till den första för tänk om jag inte får den andra. Då står jag på noll när jag kanske får den första i alla fall.
Jaja... jag får helt enkelt vänta och se. På måndag tror jag att jag får reda på hur det blir med den första... eller det blir kanske på tisdag.

Jag pratade lite med pappa för en stund sedan. Det verkar vara så att farmor inte kommer hem igen. Hon har fortfarande lunginflammation och plussar man det med KOL och cancer så ser det inte så bra ut. Hon får nog åka till ett hem som heter Svalan när hon blir lite bättre.
Det är bara det att nämner man boendet Svalan här så betyder det nästan dödsdom. Svalan är nämligen det boendet som alla döende åker till. Alltså de som inte beräknas ha så mycket tid kvar i livet.
Det känns bara så himla hemskt. Varför ska vissa behöva lida så hemskt mycket? Vad kan de möjligen ha gjort för att förtjäna detta? Gud finns inte! Det kan bara inte vara så. I så fall är han väldigt elak!
#1 - Annie

Åh, vad tråkigt att höra. Jag är jätteledsen för din skull Jossan!