SajberFina

Andar, finns dem?
Enligt mig... ja! Jag tror stenhårt på spöken... eller andar. Jag har själv sett och varit med om fenomen med andar så det är klart jag tror på saker som jag har sett.
Men det här med seanser då? Nja... jag vet inte riktigt. Jag har ju aldrig varit med på någon seans själv utan bara sett på TV, och på TV kan de ju trixa en massa.
Varför jag nu tar upp detta var att min pappa berättade för mig att en bekant till honom hade varit med på en seans. Det verkade vara så att hon brukar göra det då och då med några andra och ett medium som bor några mil från stan.
Pappas bekant hade berättat att det hade kommit en ande under seansen som berättade att hon hade haft det väldigt svårt innan hon dog. Hon var bara 16-17 när det hände. Hennes namn började på E. Det visade sig vara anden av min bästa vän Ewelina som dog av cancer när hon var 17 år.
Om min pappa minns rätt av vad hans bekant berättade så hade en ung tjej varit med under seansen som hette Sandra. Hon var också kompis med mig och Ewe och hade därför börjat gråta under seansen när våran vän gav sig till känna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Saker som de sa stämde ju... men det var ju också saker som vi vet om, och därför kunde de berättas. Det var liksom inte saker om saker som bara Ewe kunde veta som kom fram.
Men ändå... jag blev faktiskt chockad lite av att jag reagerade så starkt när min pappa berättade detta. Jag kännde faktiskt tårarna bränna bakom ögonlocken, men jag sansade mig.

Det tar fortfarande hårt, det som hände.