Rydaholm no more!

Nu är jag hemkommen till Göteborg. Jag och Roger åkte till Värnamo igår och städade ur lägenheten. Det blev riktigt bra så är det någon som klagar är de knäppa! Fast idag fick jag reda på att det inte är någon som ska hyra lägenheten än så länge.

Vi hade det trevligt hemma hos Eve igår som klarade körkortet. Grattis till henne! Så klart tog vi en testrunda med den nyblivna föraren. Inga problem det, inte!

Och idag lämnade vi nycklarna på kontoret och sedan tog vi oss en tur till sjukhuset för att hälsa på farmor. Hon och min faster var upprörda när vi kom eftersom farmor fått beskedet att hon skulle bli utskriven om bara några timmar. (Hon har alltså legat där typ 4 veckor med endast dropp. Ingen fast eller flytande föda förrens för några dagar sedan. Två operationer i magen.) Men allt ordnade sig så hon får stanna över helgen och kanske längre.

Men nu är vi i alla fall hemkommna efter två händelserika dagar.

It's raining man!

Okej... årets första åska har varit i Högsbo i kväll. Inte så mycket dock. Två blixtrar och dundrar och inget mer. Men jäkla vad det började regna och blåsa inför det. Var mysigt =)

Idag har vi varit på ICA Maxi. Efter typ 2 timmar och 800 spänn fattigare var det skönt att vila sig i sängen. Men nu är frysen proppfull och det känns bra.

Nä, nu ska jag fortsätta spela Sims 2, sen blir det Scrubs om en liten stund.

Hem ljuva hem!

Idag ska jag åka hem till Rydaholm, som jag inte har varit i på väldigt länge. Typ 3 veckor måste det nästan vara. Det blir så att jag stannar där hela veckan (in en liten runda på onsdagen och jobba), så ska jag packa och städa och hålla på.
Städandet ser jag inte fram emot så mycket, men det är ju en fördel att jag knappt varit i min lägenhet sen jag fick den. Då blir det inte så mycket som ska städas. Hehe!

Ska väl någon runda till Jeanette och Co. som vanligt. Så tråkigt hemma ensam, liksom. Och nu är det ju ändå ett tag sedan jag träffade dem.
Kanske kan få in nån date med Ulle också. Får se... kanske bara blir att jag ligger och degar framför TV, så social som jag är =b

Det gick lätt att jobba idag. Jag skulle jobba från 7.30 till 14.00. På den tiden skulle jag gå till hela 4 (fyra) vårdagare! Kan ni tänka er så många! Schemat var ju helt fullspäckat alltså. Visste inte hur jag skulle hinna med allt.
NOOOOOOOOOT! Jag var färdig vid 11 och då sööööööölade jag och var extra trevlig mot alla, så det blev en kort dag. Precis som jag hade förväntat mig =)

Jag ska försöka hälsa på farmor också innan helgen så jag får träffa henne en gång till. Vet ju inte när (eller till och med OM) det blir nästa gång

Och eftersom jag ska vara "hemma" denna veckan blir det kanske inte så mycket från mig på internet eftersom min kära dator fortfarande inte är kurerad. Jag ska se framöver om det går att göra något för den eller om det blir skroten.
Hej, hej!

Vänner är underbara!

Tack Annelie! Orden värmde.
Vi ska klara oss igenom det här på ett eller annat sätt.

...

Jag visste inte vad jag skulle skriva som rubrik idag. Har idétorka, och orkar inte anstränga mig.

Nu är jag åter i Värnamo för jag ska jobba lördag och söndag. Sen åker jag hem en runda till Rydaholm och börjar så smått packa och organisera inför flytten.
Sen ska jag bara jobba en kortis på onsdag också, sen blir väl flytten på lördag antagligen.

Så idag var jag och hälsa på farmor på sjukhuset för första gången. Jag känner mig ibland som en hemsk människa för att jag inte hälsat på henne tidigare när hon varit inlagd. Och inte ringt heller. Skäms på mig! *smäller mig på fingrarna med en linjal*
Hon var "pigg" idag. Fast när hennes blick ibland gled bort och blev lite ofokuserad rös jag lite. Det är väl så att jag alltid försöker skjuta undan tankarna på att alla ska vi någon gång dö och det händer även mina nära och kära. Men att cancern skulle ta ännu ett liv ifrån mig trodde jag aldrig... eller snarare så önskade jag det för jag visste inte om jag skulle klara av det psykiskt en gång till.
Men ändå så sitter jag här och cancern har greppat sina klor i två av mina nära och kära. Hur många offer ska Den ta ifrån mig?

Det smärtade så i mig när jag såg hur farmor plågades varje gång hon hostade. Såret från operationen i magen smärtade självklart när musklerna där under spändes.
Att folk ska behöva lida så! Och själv klagar jag på en ynka förkylning... att jag inte tänker längre!!!

Nä, jag är missnöjd på mig själv just nu!

Varför!?!?!?!?

Jag orkar inte gå igenom det en gång till! Snälla gud, varför kunde jag inte få slippa att möta cancern igen. Och denna gången räcker det inte med bara en käftsmäll utan ödet ska sparka på mig när jag redan ligger.

Farmor operarades igår. De skulle ta bort en tumör i magen som de hittat. Men det gick inte. De gjorde en omväg så att hon i alla fall skulle kunna äta igen. Men till vilken nytta? Hon kanske dör i morgon!
De vet inte hur fort det kommer sprida sig men det är inte säkert att hon klarar av att få cellgifter, så hon kommer inte överleva.

Sen så tror de att det inte kommer gå så bra för min faster med hennes bröstcancer heller. Hon ska operaras nästa vecka.

HELVETE!


Golfproffs!

Igår spelade jag ett spel som jag inte hade spelat på länge. Tiger Woods PGA Tour 08. Det var kul, och jag märkte ju att jag fortfarande hade knycken kvar, hehe.
Sen så spelade jag och Roger LAN med det spelet, men eftersom det var hans första gång så gick det ju mycket bättre för mig =b

Nu är jag nästan helt frisk från förkylningen i alla fall. Det är bara näsan som retas lite fortfarande. Men stackars lilla Roger blev smittad =(

Ett litet reklamcitat: (En förkyld man) "Ni kvinnor klagar på hur det är att föda barn. Då vet ni inte hur det är att vara man och riktigt förkyld" (Nyser)

Lite så är Roger. Men han vägrar ju att ta näsdroppar eller Ibumetin, så jag tycker han får skylla sig lite själv =b

Oro...

Saker som händer just nu gör mig orolig. Människor runt omkring mig i min närhet verkar ramla bort. Snart är jag rädd för att förlora någon som jag tycker om väldigt mycket och funnits hos mig i hela mitt liv.
Jag ber till alla makter att allt ska gå bra!

Jag skänker också en tanke till min faster som har fått diagnosen bröstcancer för några dagar sedan. Jag hoppas bara att de hittade det i tid.

Sjukling!

Nu har jag varit sjuk ett par dagar. Troligtvis bara en vanlig förkylning och allt som kommer därtill. Ont i halsen, slemproppar överallt, feber, huvudvärk, hosta osv osv.
Jag har mest legat i sängen och sovit i omgångar.

Idag ska jag åka hem till Värnamo igen och så blir det lite jobb i helgen, och sen om det inte dyker upp något mer i veckan så åker jag väl tillbaka hit.
Men det blir inte så kul att jobba när jag är sjuk, men, men. Så får det bli.

KKK

Idag såg jag en bil som hade KKK (och tre siffror jag inte kommer ihåg) på nummerplåten. Jag skulle inte vilja ha den kombinationen i alla fall. Inte heller (tre slumpmässiga bokstäver) 666. Det kan väl bara gå åt ett håll med den bilen.... åt helvete! Hehe.

Just nu känns det som om jag inte har någon hjärna. I stället är det som om huvudet vore uppstoppat med bomull eller nått. Jag kan titta ut i rummet, och jag vet vad jag ser, men jag är helt borta ändå. Som om jag har en dimma framför ögonen.
Recept på hur man blir sådan här:

Jobba kvällspass på lördagen
Jobba kvällspass på söndagen
Tacka ja till att börja kl 7 på måndagsmorgonen
Sov extremt lite på natten mellan söndagen och måndagen

Blanda nu allt det här med utråkat deg framför TV:n en stund efter måndagens jobb och du skall ha uppnått ett vaket sömngångar-tillstånd. Som att du är hög eller full.
Lycka till! =)


Invasion!

Jag vet inte vad som farit åt Värnamos småpojkar idag. Det har kört runt mopeder i klungor på mins fem överallt och de har tutat och haft sig.

Det har i alla fall gått bra att jobba idag. Inga konstigheter!
Och i morgon blir det tidig morgon med jour kl 7. Men det ska jag nog klara det också.

Nu har jag börjat

Igår började jag skriva på den andra bloggen. Det blev ingen lång bit men klockan var ganska mycket och jag skulle upp tidigt idag. Men det är en början i alla fall.

Idag har jag bara jobbat och annars inte gjort särskilt mycket.
Jag vispade nyss grädde som jag ska ha till en kladdkaka jag köpte idag. Mums ska det bli.

GLASklart

Vem vill skada Sveriges befolkning?!? Vem eller vilka förstör så mycket för ett företag?

När vi en dag gick in på ICA var det extrapris för kortkunder på frysta kycklingklubbor. Eftersom det var så billigt så köpte vi två påsar. Dagen efter kom larmen om de första glasbitarna, men vi behövde inte oroa oss eftersom det bara gällde filéerna (i dåläget).
För någon vecka sedan bestämde vi oss för att laga till varsin klubba, och på kvällen samma dag så kom meddelandet om att de drar tillbaka ALL kyckling och att de som har köpt kyckling kan lämna tillbaka paketen utan att kvitto behövs.

Det var just vad Roger försökte göra idag på ICA, men hon i kassan ville inte ta emot kycklingen. Hon sa bestämt att de hade fått nya direktiv från Kronfågel att inte ta tillbaka mer kyckling. Hon satt alltså och ljög honom rakt upp i ansiktet.

Jag kontakta givetvis Kronfågel (som inte var så vänliga i tonen, men det kanske kan vara förståeligt eftersom de säkert får mycket samtal nu för tiden), som sa att det fortfarande går att lämna tillbaka sina förpackningar med kyckling och inget kvitto behövs.

Så nu ska vi vänta några dagar. Går kanske tillbaka när jag kommit dit, eller så går han själv nu i helgen.
Även att det inte var glas i de två första klubborna, så kan det vara det i resten, så vi vill ju ta det säkra för det osäkra.

Hörde nyss på nyhterna att de hittat glas nu också i falukorv, pytt-i-panna och köttfärs.

SUCK!

RSS 2.0