SajberFina

Inget är så skönt som att känna sommarbrisen leka med håret på mina ben
Många har nog sett bilden och läst historian bakom den. Ett kinesiskt företag har nu lanserat ett par håriga tights. Varför? Jo, för att män ska få avsmak och inte stirra på kvinnornas ben!

Det är bara så mycket fel i hela den idén!

Hår är något som finns naturligt på våra kroppar. Hade det inte funnits där så hade vi nog fryst ihjäl förr eller senare. Hur sexistiskt är det inte att be kvinnor köpa ett slags par byxor för att få män att bli äcklade och låta kvinnorna vara ifred??? (Och vem är så dum och köper dem när håret finns helt gratis på benen?)

Hur många gånger ska det behöva sägas? Man ska kunna gå naken bland allmänheten utan att någon ska bli antastad!

Och vem bestämmer att håriga ben är äckligt och osexigt? Hur bra självförtroende tror ni att någon får som kanske inte kan bli av med håret på sina ben? Nä, då är man äcklig och oattraktiv!

Många sjukdomar, däribland PCO(S) gör att kroppsbehåringen ökar (just på ben, haka, mage bl.a.). Ja, men va bra! Då sitter vi säkert i båten, inga killar (eller tjejer) vill ha oss pga att vi har håriga ben, så vi kommer aldrig bli våldtagna eller sexuellt kränkta. Vad skönt, nu sparade vi de pengarna!

Nä, fy f*n! En sak säger jag bara... Här behövs inga tights minsann!