Hoppet

Hoppet är det sista som lämnar oss sägs det. Ja, det kan ju vara sant =)

Jag hoppas i alla fall lite grand just nu. Men jag tänker hålla det lite hemligt än så länge. I alla fall till jag vet slutresultatet. Det är ynka två stycken som vet, och där kommer det stanna. Vi får se hur länge jag kan hålla mig, haha.Tja, lite om vad som händer nu då. För det första så är jag inne här alldeles för sällan. Sorry! Ni vet om mitt periodande, haha.

Men i alla fall. Jag är inne på min tredje vecka av tre på praktiken. Jag är nu på ett gruppboende för utvecklingsstörda och funktionshindrande. Jag trivs jättebra! Jag har inte alls blivit avskräckt i alla fall, vilket jag faktiskt var lite orolig för innan eftersom jag aldrig jobbat med utvecklingsstörda förrut.

Efter denna veckan så blir det bara en liten avslutning med valbara kursen och en stor avslutning med hela klassen, sen är det klart! Finito! Slut! Jag blir en Undersköterska nästa vecka! Helt ofattbart att jag lyckats åstadkomma någonting för en gång skull i mitt liv.
Det känns både bra och dåligt. Självklart känns det bra att vara färdig.... Utbildad... Men det känns sorgligt att lämna klassen, lärarna och skolan. Och att kastas ut i ovissheten om framtiden. Men det ska väl gå det med.

Ja det var lite snabbt om nuläget. Tjing så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0